Butikken er nu igen åben som normalt. Der kan i øjeblikket forekomme længere leveringstid på nogle ordrer samt udsolgte produkter.
Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vintertøj til hunde

Vintertøj til hunde

Hos Kenjan har vi altid et godt udvalg af vintertøj og sko til både små og store hunde. Gå vinteren i møde med ordentlig tøj og sko til din hund.

Vinterdækkener

I den kolde tid har mange hunde brug for at blive klædt varmt på med et praktisk hundedækken. Vi har et stort udvalg af Buster vinterjakker, der kan passe til mange hunde uanset race og størrelse. De fås i farverne sort, rød og brun. Dette vinterdækken har høj kvalitet og er 100% vind- og vandtæt samt lavet i lækkert åndbart materiale. Dækkenet er samtidigt foret med kraftig og blødt fleece.

Se hele vores udvalg af dækkener til hunde.

Hundesko til vinterbrug

De seneste vintre har haft megen kulde og sne. I disse perioder anbefales det at mange hunde med sårbare poter går med hundesko, så de effektivt beskyttes mod bl.a. salt og kulde.

Vi har også hundesko fra det anerkendte mærke Ruffwear, der dog er noget dyrere end andre mærker. Til gengæld får man også en hundesko med fantastisk pasform, hvilket giver god bevægelighed for hunden under alle forhold. Se f.eks. Ruffwear Grip Trex og Ruffwear Bark'n Boots Polar Trex, der er decideret vinterstøvle til hunde.

Vi kan også anbefale nogle engangshundesko af mærket PawZ, der er fremstillet af 100% naturgummi. Disse sko sidder godt på poten og giver maksimal bevægelsesfrihed. De er vandtætte og yder beskyttelse mod sne, frost og vejsalt. Disse hundesko købes i pakker med 12 stk.

Se hele vores udvalg af hundesko.

Potevoks

Inden gåturen med hunden kan du med fordel give hundepoterne lidt potevoks, der dermed lægger en beskyttende hinde på trædepuderne. På den måde kan vejsaltet ikke så nemt trænge ind og genere poterne. Vi har potevoks - både som stift og som creme - KW Potevoks stift og KW Potevoks creme.