Butikken er nu igen åben som normalt. Der kan i øjeblikket forekomme længere leveringstid på nogle ordrer samt udsolgte produkter.
Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tøj og udstyr til hundefører

Tøj og udstyr til hundefører

Beklædning til hundefører - træningsveste

Vi har altid et godt udvalg af tøj til hundeføreren. Vi har f.eks. en god samling af træningsveste og hundeførerveste. Træningsvestene er med praktiske lommer, så du kan holde styr på dit udstyr under hundetræningen. Se f.eks. Schweikert træningsvest (mest solgte træningsvest), Klin træningsvest samt Hurtta træningsvest.

Samme sted finder du praktiske handsker til hundetræning, rygsække, bælter og termoundertøj til kolde dage ude i naturen sammen med din hund.

Godbidstasker

Med en godbidstaske er det slut med fedtede og beskidte lommer. Vi har et godt udvalg af praktiske tasker til opbevaring af godbidder til hunde. De smarte godbidstasker kan sættes fast på jakken/bukserne og det gør det nemt at tage godbidder frem når hunden skal belønnes. Se i øvrigt vores store sortiment af diverse sunde hundegodbidder.

Løbetræning med hund

Løbetræner du sammen med din hund eller tager du din hund med på skiferie, så har vi også udstyret i form af et joggingbælte, der bruges om livet samt en passende elastikline - se udstyret der bruges ved løbetræning med din hund her.