RUFFWEAR - hunderygsæk - professionel model - rød - str. L

Ikke på lager
1.199,20 DKK
Ruffwear Palisades Pack er et amerikansk kvalitetsprodukt. Det bliver svært at finde en bedre rygsæk til dig og din hund, og Ruffwear hunderygsækken er derfor et godt valg til dig og din aktive hund.

Hunderygsæk fra Ruffwear

Varenr: 02-1308-075

Hunderygsæk fra Ruffwear Palisades Pack er et amerikansk kvalitetsprodukt. Det bliver svært at finde en bedre hunderygsæk til dig og din hund, og Ruffwear hunderygsækken er derfor et godt valg til dig og din aktive hund.

Med en hunderygsæk fra Ruffwear er du sikret en virkelig god kvalitet og lang levetid. Du kan købe din hunderygsæk her på Kenjans webshop.

Ruffwear hunderygsæk - professionel model - rød - str. L

Elsker du og din hund at komme på længere gåture, at vandre i naturen eller at rejse sammen? Med vores hunderygsæk kan din hund selv bære en del af bagagen. Rygsækken er meget bekvem at gå med, fordi den er tilpasset hundens anatomi.

Du behøver altså ikke at gå på kompromis med din hunds ve og vel. Med en hunderygsæk behøver din hund ikke lide last. Derimod kan en hunderygsæk være med til at berige gåturen, og samtidig få din hund med på at dele bagagen.

Hunderygsæk der kan tilpasses

Du har mulighed for at afmontere rygsækkens sadeltasker og bruge selen alene. Hunderygsækken har indbyggede vandflasker og mange andre smarte finesser og hører til en af markedets bedste.

Rygsækken passer til en omkreds omkring din hunds mave på 81 -107 cm.
Længde ca. 56 cm.
Rygsækken er i en flot rød farve og leveres i et smart design.
Glem ikke, at din hund max. må bære ca. 1/3 af sin vægt i sin hunderygsæk.

Specifikationer
Varenr.02-1308-075