Butikken er nu igen åben som normalt. Der kan i øjeblikket forekomme længere leveringstid på nogle ordrer samt udsolgte produkter.
Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Legetøj til hunde

Legetøj til hunde

Stort udvalg af aktiverende hundelegetøj

Alle ved at hunde elsker at lege, men hvilken slags legetøj der passer til hvilken hunderace, kan være forskelligt. Hos Kenjan Hunde- og Katteartikler har vi efterhånden et stort udvalg af forskellig slags hundelegetøj. Vi kan altid forsøge at vejlede dig i hvad der vil være godt til netop din hund.

Nogle hunde foretrækker bolde og frisbees, mens andre hunde måske skal aktiveres på anden måde for ikke at kede sig. Til sidsnævnte gruppe hunde kan vi f.eks. tilbyde en række forskellig aktivitetslegetøj, der giver lidt hjernegymnastik til din hund. Hunden skal løse nogle opgaver for at få nogle godbidder.

Vi har et stort udvalg af Chuckit hundebolde, der er bolde lavet i naturgummi. De hopper ekstra godt og kan flyde på vandet. Vi har også Chuckit-boldkastere, så du kan kaste bolden ekstra langt og derved tilfredsstille den legesyge og boldglade hund.

Vi kan også anbefale Lighthouse fra Rogz til den legesyge hund, der godt kan lide vand. Den flyder i vandet og rejser sig op igen, når den bliver væltet af store bølger. Den indeholder en snor, der gør det let at kaste den langt ud i vandet (se video på varesiden).

Legetøj til hunde der ødelægger alt

Til de hunde der har tendens til at ødelægge alt, så har vi samlet forskelligt legetøj, der tåler lidt kraftigere belastning og bid. Du finder varerne under Diverse hundelegetøj. Derudover har vi godt udvalg af bidetov, der specielt er egnet til de hunde der bider i alting.

Boldkanoner til hundetræning

Til brug indenfor hundetræning og hundesport har vi også flere slags boldkanoner,  f.eks. Cannonball eller Smartfetch, der kan bruges til utalige formål - kun fantasien sætter grænser.

Hundelegetøj uden talater og giftstoffer

Vi bestræber os hele tiden på, at vi kun sælger hundelegetøj i god kvalitet, dvs. at alt er fri for talater og andre giftstoffer.

 

Boldkanon til hundeHundebold med snor Dog brick - hundeaktivitetslegetøj

 

Chuckit hundebold Hundepyramide til foder og godbidder