0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Antitrækseler fra Kenjan

Har man problemer med, at hunden trækker, når man går tur, så findes der en løsning på problemet med antitrækseler fra Kenjan. Den daglige gå tur bliver hurtigt anstrengende, hvis hunden trækker i linen. Det er både anstrengende for hundeføreren, der under hele turen skal holde hunden tilbage, samt hunden, der ikke kan slippe af med den dårlige vane, som det med tiden bliver, at trække. Med Kenjans udvalg af effektive antitrækseler løser du nemt dette problem, med mindst mulig besvær for både hund og hundefører.

Antitrækseler til ethvert behov

Antitrækseler fås i modeller, der på forskellig vis forhindrer hunden i at trække. Hos Kenjan kan du købe antitrækseler, der passer til forskellige behov. Du bør derfor overveje, hvad du har brug for, og hvad der passer bedst til dig og din hund, inden du køber antitrækseler. Kenjans udvalg af antitrækseler indeholder både seler, snuderemme og halsbånd med kvæl.

Canny Collar antitrækseler

Kenjan’s populære antitrækseler Canny Collar, er snuderemme, der er specielt udviklet til at træne hunden til at stoppe med at trække i linen. Antitrækseler fra Canny Collar presser rundt om hundens snude, når der trækkes i linen, og løsnes, når linen er slap. På denne måde gør antitrækseler det muligt at træne hunden til at gå pænt for slap line uden de store besværligheder for hundeføreren.

Halti antitrækseler

Antitrækseler af mærket Halti er en anden populær model i Kenjans udvalg. Disse antitrækseler fås både som sele og snuderem. Halti snuderem gør det nemt at styre hunden, og giver desuden mulighed for at lukke kæberne sammen ved aggressiv adfærd. Halti antitrækseler forhindrer, at hunden trækker i linen, ved at linen fastgøres foran på hundens brystkasse. Når der trækkes i disse antitrækseler, fører trækket hunden rundt om sig selv, hvilket betyder, at den ikke får det ud af trækket, som den havde forventet. Efter kort tid ændrer den adfærd til at holde op med at trække.

Antitrækseler / Halti

Sorter faldende

   

1 til 16 ud af 22

  1. 1
  2. 2
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 ud af 22

  1. 1
  2. 2