Butikken er nu igen åben som normalt. Der kan i øjeblikket forekomme længere leveringstid på nogle ordrer samt udsolgte produkter.
Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundeline - Hundesnor - Hundesnor i læder

Køb en hundeline eller læder hundesnor i den bedste kvalitet her. Hos Kenjan laver vi vores egne hundesnore i ægte læder på eget værksted. Værkstedet ligger i tæt forbindelse med vores butik.

Hundeliner i gennemtestet kvalitet og med lang holdbarhed

Kenjan er eksperter i læderhåndværk og har produceret hundeliner på eget værksted i mange år. Det betyder, at vi løbende har udviklet og forfinet kvaliteten af vores hundeliner - uden at gå på kompromis med læderkvaliteten og altid arbejder med de nyeste materialer og kun anvender rustfri karabinhage, krom og messing til vores hundeliner. Derfor kan du være sikker på, at du får en hundeline, som du og din hund får glæde af i mange år.

Politiet køber Kenjans hundeliner

Det er ikke uden grund, at professionelle som politiet og militæret i Danmark og i resten af Norden bruger vores hundeliner. Hos politiet er hundelinerne et vigtigt arbejdsredskab, der skal kunne holde til træning i al slags vejr og få politihundene til at yde deres bedste. Det faktum, at vores hundeliner overholder politiets skrappe kvalitetskrav, ser vi som din garanti for en hundeline, der står for kvalitet og lang holdbarhed.

Stort udvalg af hundeliner

Kenjan har et bredt sortiment af hundeliner til din hund. Hvad enten du søger dobbeltliner, enkeltliner, udstillingsliner, Retrieverliner, Flexi liner, anti-slip liner, sporliner eller en læder hundesnor fra eget værksted – om du ønsker en kort eller lang hundeline, bred eller smal – så har Kenjan altid lige den hundeline, du leder efter.  

© Kenjan - Hundeline - hundesnor - læder hundesnor

Hundeliner

   

1 til 16 ud af 270

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

1 til 16 ud af 270

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5