0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundehalsbånd i læder - og mange andre varianter

Få et hundehalsbånd i læder udarbejdet i en sikker, slidstærk kvalitet. Hos Kenjan producerer vi læderhalsbånd til hunde i vores eget læderværksted. Om du skal bruge et i læder eller andre materialer, så værner Kenjan altid om det bedste til din hund.

Bedste kvalitet

Vi har lang erfaring i produktionen af hundehalsbånd - og anvender den bedste kvalitet af læder, for at sikre en lang holdbarhed, når du køber halsbånd til din hund. Vi optimerer hele tiden vores produktion - og arbejder med de nyeste materialer, hvor vi benytter rustfri krom, messing, læder og skind af bedste standard. Af samme grund benyttes vores hundeudstyr også af professionelle som politiet og militæret i Danmark - samt store dele af Norden.

Et stort udvalg

Hos Kenjan finder du et varieret sortiment af slidstærke hundehalsbånd til din hund. Vi har bl.a. brede halsbånd, rundsyet halsbånd, udstillingshalsbånd, halsbånd med spænde, universalhalsbånd, kvælerhalsbånd og meget mere. Vores varierede sortiment sikrer, at du kan få det helt rigtige til netop din hund.

© Kenjan - Hundehalsbånd i læder - Slidstærke hundehalsbånd 

Hundehalsbånd

Sorter faldende

   

1 til 16 ud af 596

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 ud af 596

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5