Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundeartikler

   

1 til 10 ud af 2325

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Dobbeltline til hund - sort læder - messing

  Her får du vores ”SUPER LUX” dobbeltline – ”Politimodel”. Et gennemtestet kvalitetsprodukt, der er produceret på vores eget værksted.
  439,00 kr
 2. Dobbeltline til hund - sort læder - krome.

  Du vil ikke fortryde dit køb af vores ”SUPER LUX” dobbeltline til din hund. Denne hundeline (dobbelt dressurline) er håndlavet på vores eget værksted, hvor vi altid har fokus på kvalitet. Den er flettet og syet i stærkt, sort læder, der er flettet og syet i hånden – desuden har den karabinhager og ringe produceret i krom.
  439,00 kr
 3. Dobbeltline til hund - sort læder - rustfri

  Har du prøvet vores ”SUPER LUX” dobbeltline? Hos Kenjan sælger vi denne dobbelt dressurline, der er både flot og produceret med fokus på kvalitet og holdbarhed. Hundelinen er flettet og syet i sort kvalitetslæder på vores eget værksted. Karabinhagen er som altid rustfri og klar til mange gode gåture
  539,00 kr
 4. Dobbeltline til hund - brun læder - messing

  Leder du efter en kvalitets-line til din bedste ven? Her hos Kenjan er hundeliner en af vores specialiteter – vi producerer dem på eget værksted og bruger kun de bedste materialer.
  439,00 kr
 5. Dobbeltline til hund - brun læder - krome.

  Din hund har kun fortjent det bedste! Her får du vores dobbeltline ”SUPER LUX” – ”Politimodel”. Som altid er hundelinen selvfølgelig håndlavet på vores eget værksted. Den er flettet og syet i brunt læder og den har en smuk karabinhage i krom.
  439,00 kr
 6. Dobbeltline til hund - brun læder - rustfri

  Ønsker du en hundeline, der kan holde et helt hundeliv? Med vores dobbeltline ”Super LUX” (Politimodel), garanterer vi høj kvalitet og lang holdbarhed. Dressurlinen er håndlavet på Kenjans værksted. Den er flettet og syet i brunt læder og med en rustfri karabinhage.
  539,00 kr
 7. Dobbeltline til hund - sort læder - messing - ekstra lang

  Har du brug for en ekstra lang hundeline til at holde styr på din hund? Her får du en dobbelt dressurline i høj kvalitet og med god holdbarhed. Linen er håndproduceret i sort læder og med en smuk messing karabinhage. Den bruges som Politimodel af PH, hvilket vidner om holdbarheden.
  479,00 kr
 8. Dobbeltline til hund - sort læder - krome - ekstra lang.

  Med denne dobbelte dressurline kan du trygt gå tur med din hund. ”SUPER LUX POLITIMODEL” er en dobbeltline, der er hele 250 cm lang og 18 mm. i bredden. Vi har håndflettet og -syet den på vores eget værksted, og vi bruger kun det bedste læder og de bedste karabinhager. Karabinhagen her er udformet i krom.
  479,00 kr
 9. Dobbeltline til hund -sort læder - rustfri - ekstra lang.

  Denne hundeline er en af vores bestsellere – den er populær pga. kvalitet, holdbarhed og enkelthed. ”SUPER LUX” er en Politimodel der bl.a. bruges af Politiet. Den er håndflettet og -syet på vores eget værksted – i sort læder og med en rustfri karabinhage.
  579,00 kr
 10. Dobbeltline til hund - brun læder - messing - ekstra lang.

  Her får du en lækker ”SUPER LUX” dobbeltline, som er klar til en masse gode, lange gåture i den danske natur. Linen er produceret på Kenjans eget værksted. Den er flettet i brun læder med en smuk messing karabinhage, der får den brune farve til at træde ekstra frem.
  479,00 kr

   

1 til 10 ud af 2325

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5