Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bluser / Sweatshirt

   

4 vare(r)

 1. Pinewood Dogsport Dame Vest Pinewood Dogsport Dame Vest
  Tilbud

  Pinewood Dogsport Dame Vest

  Smart og gennemtestet vest – perfekt for dig som træner hund. Vesten har mange funktionelle lommer, specielt tilpasset til hundetræning. Bl.a. store forlommer med lukning, hvor lommeflappen kan fastgøres med velcro inde i lommen, så den ikke er vejen under træning. 

  To lommer som let kan vaskes, hvis de bliver lidt fedtet af godbidder. Dobbelte brystlommer samt inderlomme med lynlås. Endvidere er der tænkt på detaljer som D-ringe til sporline samme holder til klikker. Stor rummelig ryglomme, som kan justeres i størrelsen ved hjælp af trykknapper.

  Udført i materiale der er åndbart samt vandafvisende og smudsafvisende.

  Pris: 1.199,00 kr

  Tilbudspris: 895,00 kr

 2. Pinewood Dogsport Herre Vest Pinewood Dogsport Herre Vest
  Tilbud

  Pinewood Dogsport Herre Vest

  Smart og gennemtestet vest – perfekt for dig som træner hund og derfor har behov for udstyr i høj kvalitet. Vesten har mange funktionelle lommer, specielt tilpasset til hundetræning. Bl.a. store forlommer med lukning, hvor lommeflappen kan fastgøres med velcro inde i lommen, så den ikke er vejen under træning.

  To lommer som let kan vaskes, hvis de bliver lidt fedtet af godbidder. Dobbelte brystlommer samt inderlomme med lynlås. Endvidere er der tænkt på detaljer som D-ringe til sporline samme holder til klikker.

  Stor rummelig ryglomme, som kan justeres i størrelsen ved hjælp af trykknapper. Udført i materiale der er åndbart samt vandafvisende og smudsafvisende.

  Pris: 1.199,00 kr

  Tilbudspris: 895,00 kr

 3. GAPPAY T-shirt - Schæfer motiv GAPPAY T-shirt - Schæfer motiv
  Nyhed

  GAPPAY T-shirt - Schæfer motiv

  Gappay T-shirt - med flot motiv af Schæfer hoved T-shirten er udført i let åndbart materiale, som også anvendes til sportstøj Hvid med Schæfer motiv i grå, samt lille Gappay logo. 100% polyester Kan vaskes ved 30 grader
  299,00 kr
 4. GAPPAY T-shirt - Rottweiler motiv GAPPAY T-shirt - Rottweiler motiv
  Nyhed

  GAPPAY T-shirt - Rottweiler motiv

  Gappay T-shirt - med flot motiv af Rottweiler hoved T-shirten er udført i let åndbart materiale, som også anvendes til sportstøj Hvid med Rottweiler motiv i grå, samt lille Gappay logo. 100% polyester Kan vaskes ved 30 grader
  299,00 kr

   

4 vare(r)