Butikken er nu igen åben som normalt. Der kan i øjeblikket forekomme længere leveringstid på nogle ordrer samt udsolgte produkter.
Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundegodbidder

Hundegodbidder

Træningsgodbidder og andre sunde godbidder

Alle hunde har brug for en godbid en gang imellem - måske hvis du vil give din hund en beløning eller hvis du bare vil forkæle den lidt. Godbidder til hunden er uundværlige i forbindelse med hundetræning, hvor de skal belønnes med små godbidder.

Hos Kenjan Hunde- og Katteartikler bestræber vi os hele tiden på at sælge de bedste godbidder og snacks til hunde, der er sunde for hunden og ikke indeholder div. affaldsstoffer og tilsætningsstoffer.

Vi har efterhånden et bredt udvalg af forskellige godbidder, såsom træningsgodbidder, tyggeben, hundekiks, tandrensende godbidder samt godbidder med fisk og kylling.

Nr. 1 på listen over godbidder ligger Kallun, der er tørret komave i små stykker og som er fedtfattig samt proteinrig. De stinker men hundene elsker dem!

Tyggeben til hunde

Her finder du vores udvalg af tyggeben.

Godbidstasker - så undgår du beskidte lommer

Til opbevaring af godbidderne kan vi varmt anbefale, at du anskaffer dig en godbidstaske. Så undgår du, at du i forbindelse med hundetræning eller andet, får beskidte lommer. Vi har end del forskellige praktiske godbidstasker, der kan sættes fast på jakken eller bukserne.