Butikken er nu igen åben som normalt. Der kan i øjeblikket forekomme længere leveringstid på nogle ordrer samt udsolgte produkter.
Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundebure til bil og rejse

Hundebure til bil og rejse

Et hundebur er praktisk når man har behov for at transportere sin hund. F.eks. når man skal ud og rejse eller blot når man skal have hunden med i bilen. Med et hundebur beskytter du både hunden og omgivelserne.

Hundebur til bilen

Vi fører en række hundebure til biler, der alle er fremstillet i de bedste materialer og i forskellige mål, som sikrer din hund optimal plads. Se bl.a. vores store udvalg af den populære Hakon autobokse, der både fås som enkeltbure og dobbeltbure. Derudover har vi mange modeller af G-line transportbure (Proline), der er lavet af high-tech-profiler i aluminium.

Sammenklappelige hundebure

Vi har desuden en række transportbure, der er sammenklappelige og derfor praktiske på rejsen - se f.eks. de sammenklappelige hundebure fra svenske Dogman. Disse hundebure fylder næsten ingenting når de er pakket sammen.

Flygodkendte hundebure og transportkasser

Vi har også en række flygodkendte transportkasser til hunde. Se f.eks. den store Vari-Kennel de Luxe Gigant og Clipper Tortuga, der findes i 6 størrelser.

Puder og madrasser til hundebure

Vi har også en række puder der passer til hundeburene - du finder dem her

 

Du kan se hele udvalget af hundebure - autobure og transportbure - til hunde her:

 

 

Hakon autoboks 541 til stationscar G-LINE - transportbur - Falcon - small Hundebur - sammenklappeligt - sort

 

Vari Kennel transportkasse Clipper flygodkendt transportkasse