Retrieverliner

Retrieverliner i flere varianter

I denne varegruppe finder du hundeliner, der ikke umiddelbart passer ind under de andre varegrupper med hundeliner. Vi har retrieverliner i tovværk, webbing og selvfølgelig læder, der matcher den kvalitet, som er kendetegnet ved lædervarer produceret på vores eget værksted. Retrieverlinerne i læder fås også som rundsyet og rundlæder.

Vores udvalg af retrieverliner indeholder mange forskellige modeller, der passer til forskellige former for brug. Alt efter hvad man bruger sin hund til, har man brug for en line, der matcher de behov, man har. Sortimentet indeholder både agilityliner, jagtliner og patruljeliner. Flere af vores retrieverliner er produceret i praktisk klatrereb med hjortetak, der bliver i den justerede position. Dette giver den bedste komfort og funktionalitet for den arbejdende hund. Vi har også liner med indbygget refleks, der er ekstra praktisk til jagthunde, hvor hunden skal være synlig for de andre jægere, eller når man går tur med sin hund om aftenen og vil sikre sig, at den er synlig i trafikken.

Retrieverliner til ethvert behov

Vi har mange forskellige retrieverliner, og når du skal købe en ny line, er det vigtigt, at du vælger en, der matcher dit behov for funktionalitet og kvalitet. En retrieverline har den fordel, at snor og halsbånd er i et, hvilken er praktisk til agility og jagt, hvor man ofte har brug for hurtigt at kunne slippe hunden og få fat i den igen kort efter. I vores sortiment af retrieverliner sælger vi også patruljeliner, der især er populære blandt militær og hjemmeværn, da linen er specielt udviklet til at være støjfri, så den ikke rasler, hvilket er praktisk, når man patruljerer. Vi har retrieverliner i forskellige længder, så du kan vælge den, der passer bedst til dit og din hunds behov. Alle linerne har håndtag for et optimalt greb.

© Kenjan - Retrieverliner

Læs mere Read Less
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.