Kædehalsbånd

Kædehalsbånd

Kædehalsbånd til hunde er en god og langsigtet investering. Hos Kenjan har vi et bredt udvalg af kædehalsbånd i høj kvalitet, som vi er sikre på, at både du og din hund bliver glade for.

Kædehalsbånd fås i forskellige slags materialer og metaller. Det kan f.eks. være at din hund lider af allergi, og dermed har brug for et halsbånd, der er egnet til dens behov. Det kan også være, at du mest af alt leder efter et kædehalsbånd, som mest er til pynt.

Curogan kædehalsbånd 

CUROGAN kædehalsbånd - små led (24x3 mm.) eller store led (40x4 mm.) - kobberfarvet - Egnet til hunde, der lider af nikkelallergi. BYTTES IKKE - BEMÆRK VENLIGST, AT KÆDENS MÅL, ER DEN FULDE LÆNGDE. De angivne mål på kæderne er dem du skal bruge, når du måler hundens hoved + ca. 3 cm.

Bemærk venligst, at metallet tager farve ved brug - bliver nærmest som et kobbertag. (hvis kæden bliver meget kobberfarvet så læg kæden i ketchup en times tid og skyl/børst den bagefter)

Messing kædehalsbånd - store led

HS - kæde - messing- store led (40x4 mm.) - BYTTES IKKE. BEMÆRK VENLIGST, AT KÆDENS MÅL, ER DEN FULDE LÆNGDE. Messingkæder er ikke så stærke som rustfri stål kæder - mest til pynt - udstilling. De angivne mål på kæderne er dem du skal bruge, når du måler hundens hoved + ca. 3 cm. Ikke egnet til små hunde.

KENJAN rustfri kæder - store led

KENJAN kæde - rustfri stål - (30x3 mm.) Byttes gratis til en anden størrelse. BEMÆRK VENLIGST, AT KÆDENS MÅL, ER DEN FULDE LÆNGDE. De angivne mål på kæderne er dem du skal bruge, når du måler hundens hoved + ca. 3 cm. Kan med fordel puttes i opvaskemaskinen - husk at fjerne navneskilte først.

HS Kædehalsbånd I rustfrit stål

HS - kædehalsbånd - rustfri stål - små led (24x3 mm.) eller store led (40x4 mm.) Byttes gratis til en anden størrelse mod forevisning af kvittering (HS mærket må ikke fjernes) BEMÆRK VENLIGST, AT KÆDENS MÅL, ER DEN FULDE LÆNGDE. De angivne mål på kæderne er dem du skal bruge, når du måler hundens hoved + ca. 3 cm.

Hvis du ikke lige bor i nærheden af Kenjan, kan du sende halsbåndet for bytning til anden størrelse - du gør således; send halsbåndet i en boblekuvert. I denne kuvert lægger du en magen til, forsynet med dit navn, adr. samt frimærker. Læg en seddel i kuverten med hvad du ønsker og det er så kun en postgang frem og tilbage. Kan med fordel puttes i opvaskemaskinen - fjern navneskilte først

Læs mere Read Less

16 varer

Faldende orden
pr. side