Hundedækken

Sådan passer du på din hund i al slags vejr

Vidste du, at hunde også kan fryse, selvom de er udstyret med pels? Og at det gælder uanset, om din hund har en lang eller en kort pels? Der er mange måder, hvorpå din hund kan blive kold, fx hvis den ligger længe i bilen, er ude på jagt en hel dag i vinterkulden, står stille i stærk blæst eller kommer våd op af vandet. I lighed med os mennesker er det skidt for hundens led, og den præsterer dårligere, hvis den fryser og bliver kold.

Kenjan har hundedækkener til ethvert behov

Vi har indkøbt forskellige typer hundedækkener, så du kan vælge den løsning, der passer til dig og din hunds behov. Gå på opdagelse i vores online sortiment og find det dækken, du skal bruge. Under de forskellige hundedækkener kan du læse mere om de enkelte produkter og få vejledning i at finde frem til den størrelse, der passer til din hund.

Kruuse Rehab - en varm løsning til den kolde hund

Et Kruuse Rehab dækken er et godt valg til dig, der ofte har hunden liggende i en kold bil inden træning. Træning med en kold hund giver alt for ofte skader på hunden, og du risikerer tilmed, at din hund præsterer dårligt. Med et Rehab dækken er du sikker på, at din hund altid er varm og klar til at præstere. En anden fordel ved Kruuse Rehab dækkenet er, at det er lavet i softshell - et tyndt materiale, der holder på hundens kropsvarme og øger dens blodcirkulation. Hundedækkenet er både åndbart og vandafvisende og kan bruges året rundt. Det har en optimal pasform, som også gør det velegnet til gåture i vinterhalvåret.  Med et Kruuse Rehab dækken er du derfor altid sikker på, at du har en hund, der er varm og klar til at yde sit bedste.

Siccaro WetDog - en tør løsning til den våde hund

Vi anbefaler WetDog fra Siccaro til alle hundeejere, som jævnligt har en våd hund. En WetDog dækken er uundværlig efter jagten, svømmeturen, gåturen i regnvejr eller badet. Ja, sågar efter gåturen i vådt græs.
Giv din hund WetDog på i blot 20 minutter, og du har en tør hund, som skåner din bil og dit hjem for rigtig meget fugt og snavs.

Hvornår skal du vælge WetDog?

WetDog er til dig, som lever et aktivt liv med din hund eller hurtigt har brug for at få din våde hund tør igen.

SWAMP COOLER - en kølig løsning til den overophedede hund

Med et Swamp Cooler dækken fra Ruffwear kan du hurtigt køle din hund ned, når det er varmt. Det betyder, at sommervejret ikke længere sætter begrænsninger for, om du kan træne med din hund eller gå lange ture med hunden i sommerheden. Dækkenet fås i mange forskellige størrelser.

Måltagning er alfa og omega, når du køber dit hundedækken

Inden du bestiller et hundedækken til din hund, skal du huske at måle længden på hunden. Start med at tage målet der, hvor nakken går over i ryggen og ned til det punkt, hvor haleroden starter.

© Kenjan - Hundedækken - Kruuse Rehab, SICCARO WetDog, Swamp Cooler  
Læs mere Read Less
Filtrer

1 vare

Faldende orden
pr. side