Handelsbetingelser

Betaling og fragt

Varer sendes IKKE som efterkrav - Betaling kan kun ske vha. et af nedenstående kreditkort.

- Indbetaling via Dankort - Visa - Visa Electron - Master Card - Euro Card - JCB Card - American Express - Mobile Pay

Betaling i denne webshop foretages gennem Bambora, der er godkendt og certificeret af Nets. Når du skal betale bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos Quickpay og serveren er krypteret med (Secure Socket Layer)-kryptering. Alle indtastninger vedr. betalingskort sker derfor krypteret, hvilket sikrer at hverken Kenjan eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger.

Beløbet trækkes ikke før varerne er sendt afsted fra vort lager. Forventet leveringstid i webshoppen er 1 - 7 hverdage fra ordren er afgivet.

Som det vil fremgå af ordreafgivelse, vil www.kenjan.dk tilbagemelde inden 24 timer med oplysning om, hvis varen er er udsolgt og en evt. leveringstid. Samlet pris inkl. fragt fremgår af webshop-ordren.

Alle opgivne priser er i DK-kr og inkl. gældende dansk moms.

Vi har gratis fragt for køb over kr. 800 til alle danske adresser. Andre ordrer tillægges fragt, hvis varen skal sendes.

Alle ordrer sendes primært som pakkepost med GLS med flg. takster (danske adresser):

- Brev + gavekort:

0 - 50 gr. - kr. 19,00
- GLS Pakkeshop:

55 gr. - 2 kg. - kr. 39,00
2 kg. - 5 kg. - kr. 39,00
5 kg. - 10 kg. - kr. 69,00
10 kg. - 15 kg. - kr. 85,00
15 kg. - 20 kg. - kr. 123,00
20 kg. - 25 kg. - kr. 138,00
25 kg. - 30 kg. - kr. 185,00
- GLS Erhverv / Anden levering:

55 gr. - 2 kg. - kr. 79,00
2 kg. - 5 kg. - kr. 79,00
5 kg. - 10 kg. - kr. 89,00
10 kg. - 15 kg. - kr. 105,00
15 kg. - 20 kg. - kr. 123,00
20 kg. - 25 kg. - kr. 138,00
25 kg. - 30 kg. - kr. 185,00

Ovenstående priser er inkl. moms og gælder kun for Danmark - fragt til øvrige lande beregnes særskilt.

Vær opmærksom på, at hverken Kenjan Hunde- og Katteartikler eller GLS ikke hæfter for tyveri efter aflevering. Pakker sendt til GLS pakkeshop, henligger i 10 dage, hvorefter de returneres til Kenjan. Genfremsendelse af pakker sker for kundens regning.


www.kenjan.dk beregner sig ikke fortjeneste på fragt.


Ordrer til Grønland pålægges ikke moms. (særlige fragt omkostninger) - sendes med fly.

Ordrer til Norge pålægges ikke moms, da norsk moms bliver afkrævet af norsk Toldvæsen (særlige fragt omkostninger) - sendes med P&T - pakker over 20 kg. sendes med GLS.

Ordrer til Færøerne pålægges ikke moms (særlige fragt omkostninger). Sendes med P&T

Vi tilstræber altid at finde den bedste og billigste forsendelse.

Der tages forbehold for udsolgte varer og fejl i de opgivne priser.

CVR-nr. 41216905


Fortrydelseret

Der ydes 14 dages returret (14 kalenderdage) på alle varer købt i KENJAN´s Webshop.

De varer der sendes i varens originalemballage skal returneres i hel originalemballage, da ny emballage sjældent kan fremskaffes fra leverandør.Uden originalemballage, vil fragtomkostningerne være ret omfattende, åbn derfor forsigtig emballagen, hvis varen etv. skal returneres.

Varer tages kun retur, såfremt de er ubrugte. Fremstår en vare som brugt, kan returnering nægtes. Ingen er interesseret i, at få fremsendt en vare, der bærer præg af at være brugt og derfor henstiller vi til, at du drager omsorg for det købte, hvis returnering, kan blive aktuel.

Returnerede varer refunderes 100% såfremt ovenstående efterkommes. Fragt/porto for fremsendelse og evt. fragt/porto for returnering refunderes ikke.

Har du betalt med kreditkort, kan vi rekreditere din konto direkte. Såfremt du har betalt med andet end Dankort, vil der blive fratrukket 2,5% i administrationsomkostninger som kreditkortudbyderne pålægger Kenjan og du skal være opmærksom på, at der kan gå op til 7 dage, før du har pengene retur.

Tilbudsvarer tages ikke retur og byttes ikke.


Garantibestemmelser

Der ydes normal reklamationsret ( 2 år ) i følge købeloven på alle varer, på produkt og fabrikationsfejl fra leverandørs side.

Evt. reklamationer vil blive fremsendt til leverandør for afgørelse.

KENJAN´s WebShop påtager sig ikke ansvar for varer, der forårsager følgevirkninger for fabrikations/produktfejl, og må i sådanne situationer henvise til fabrikantens produktansvarsforsikring.

Vi henstiller samtidig til, at hvis den købte varer skal anvendes, udover hvad man normalt kan forvente sig af varen, gør opmærksom på dette, så vi har mulighed for at vejlede, eller fraråde ønsket køb.

Sund fornuft skal iagttages - enhver kan jo tænke sig, at lædervarer ikke kan tåle, at blive brugt hver morgen til hundens "morgenbadning" på stranden - både læder og spænder m.v. vil i løbet af kort tid blive ødelagt. Udstyret skal selvfølgelig kun anvendes til det, det kan tåle - hvis man er i tvivl inden man køber varen, så spørg.

Vi anerkender ikke reklamationer, hvis det af varen fremgår, at der er øvet groft misbrug af varen fx. bid/fejlvask/o.lign.

De bedes venligst advisere os, inden fremsendelse af evt. reklamation.

Fragt/portoomkostninger refunderes ikke ved reklamationer. Ved godkendt reklamation fremsendes varen uden udgift for dig.

Vi håber selvfølgelig ikke, at noget af ovenstående bliver aktuelt for dig, men skulle det ske, vil vi gøre vores yderste for at løse problemet så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

KENJAN´s WebShop

Kenjan Hunde og Hesteartikler ApS
CVR-nummer: 41216905
Adresse: Røgenvej 55, Røgen
Postnummer & by: 8472 Sporup