Arrak

ARRAK OUTDOOR

Tøj til hundeluftning

Det er muligvis en indgangsvinkel som mange ikke har haft før, men hunde kræver meget aktivitet, og hvis man elsker at være aktiv med sine hunde, så kræver det også tøj der er lavet specifikt til formålet. Vi lufter vores hunde året rundt, vi bliver ikke holdt tilbage af vind og vejr, men vi tænker helt sikkert over, hvad vi har på, når vi går udenfor med vores hunde.

ARRAK OUTDOOR er svaret

Det svenske mærke, ARRAK OUTDOOR er et brand, der har tillagt sig et ganske unikt klientel – ARRAK OUTDOOR er nemlig tøj, der er specielt designet til hundeluftere. Få brands kan prale af at have et vidunderligt og stilfuldt design baseret på, hvad der er mest optimalt, når man gerne vil lufte sine dejlige hunde. ARRAK OUTDOOR har dog baseret deres forretning til netop dette formål, og med stor succes. Det lækre udendørstøj er dog også blevet langt mere tilgængeligt end blot for os hundeejere.

Outdoor-tøj med mere

Det er nemlig ikke længere kun hundelufter-tøj, der pryder stativerne hos ARRAK OUTDOOR. ARRAK OUTDOOR har nemlig udvidet deres sortiment markant hen over årene, så nu kan du få special designs til alle typer af udeliv; vandreture, fiskeri, løb, jagt og naturligvis hundeluftning.

ARRAK til alle

ARRAK OUTDOOR tilbyder kvalitetstøj i kollektioner til hvem som helst. Der findes altså både kollektiner til Kvinder, børn og mænd. Desuden kan du finde produkter fra jakker og veste, og helt ind til undertøjet – du kan altså få ARRAK OUTDOOR tøj fra top til tå, og helt ind til benet. Funktionelt udendørstøj med comfort og kvalitet i fokus.

ARRAK og funktionalitet

Funtionalitet er fortsat nøgleordet for ARRAK OUTDOOR. Deres kollektioner er derfor designet ud fra, at det også skal fungere i hverdagen. Det skal altså ikke være et udstyrsstykke at lufte sine hunde, tværtimod er tøjet lavet med en tilgang, at det skal være nemmere at finde det lette og gode alternativ.

Kenjan er stolte og glade for at forhandle ARRAK OUTDOORs produkter,

© Kenjan - beklædning, arrak outdoor, jakker

Læs mere Read Less
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.