Arquivet Original Voksen Iberisk Gris 20 Kg

På lager
449,00  DKK

Arquivet-original - voksen - mad til voksne hunde af alle racer - Iberian gris og ris - 20 kg.

Sammensætning: kød og animalske biprodukter 30% (iberisk svinekød 4%), hvede, plantebaserede biprodukter (sukkerroer 1,5%), kyllingefedt, ris 4%, byg, johannesbrød, mineralske stoffer og vitaminer.

Analytiske bestanddele: protein 26%, fedtindhold 14%, råfibre 2,9%, uorganisk stof 8,2%, vand 9%. Metaboliserbar energi 3.630 kcal.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: vitamin a 17.500 U/kg, vitamin d-3 1.000 U/kg, vitamin e (dlα-tocopherolacetat) 100 mg/kg., E1/jern 125 mg/kg., E4/kobber 10 mg/kg., e5/mangan 9 mg/kg., E6/zink 110 mg/kg., E2/iod 1,75 mg/kg., e8/selen 0,25 mg/kg.

Teknologiske tilsætningsstoffer: antioxidanter og konserveringsmidler.

Mængden af mad kan variere afhængigt af aktivet...

Server den daglige ration, helst opdelt i 2 eller 3 portioner om dagen, og altid på samme tidspunkter. Mængden af mad kan variere afhængigt af aktivitet, hunderace og adfærd. 

HUSK at hunden altid skal have adgang til friskt vand.

  • Køb 5 for 404,10  DKK pr styk og spar 10%

"Premium foder til voksne hunde af alle racer, baseret på Iberisk svinekød, ris og højkvalitets naturlige ingredienser. Lavet med en høj andel kød som kilde til proteiner med høj biologisk værdi, der giver stor appetit og fordøjelighed. Med en optimal balance mellem proteiner, mineraler, vitaminer og fibre, som din hund har brug for for at opretholde god sundhed."

"Opdag Arquivet hundefoder - Spansk kvalitet til måske Danmarks billigste priser! Vores hundefoder er nøje sammensat for at opfylde din hunds ernæringsbehov. Prøv det nu for en sund og glad hund!"

Er du avler eller privat er der her mulighed for at købe et godt foder til billige penge.

 

Sortfodssvin fra de spanske egeskove

Man kan kende de spanske sortfodssvin på deres sorte klove og sorte skind. Grisene går på friland i store, indhegnede egeskove i Extremaduraregionen i det vestlige Spanien. Der er op mod en hektar land per gris, så de har masser af plads til at gå og rode i jorden, flappe med ørerne og slå krølle på halen. 

Om sommeren bliver de fodret med korn, og om efteråret – den såkaldte Montanera-periode – gufler de sig tykke og velsmagende i agern. Det er kun svin, der slagtes i agernsæsonen, som må kaldes bellota (agern). 

Sortfodssvinene bliver slagtet, når de er ca. 1 år gamle og vejer op mod 150 kg.

Specifikationer
Varenr.23091090pork